Farm of the World maakt biodynamische boeketten die de seizoenen en de levenscyclus van de natuur tonen. De boeketten bieden een directe link met de natuur en fungeren als ‘talking-pieces’: ze stimuleren discussie over milieu en natuur en creëren bewustzijn over het belang van duurzaamheid en een gezonde relatie met de natuur om ons heen. Bijvoorbeeld: een boeket met brandnetels vormt het begin van een gesprek over het belang van biodiversiteit voor bijen en voor ons begrip van bloemen en de schoonheid van de natuur. De boeketten zullen zichtbaar zijn door heel Friesland: op (2018) evenementen, festivals, instellingen, bedrijven, scholen en bij particulieren thuis.
Zie hier hoe de boeketten worden gemaakt.
News

Activiteiten op De Kreake in 2018

Van april tot en met oktober organiseren we elke donderdag een activiteit op De Kreake in Húns (met uitzondering van augustus).

Learn more

Vrijwilligers gezocht voor Chelsea Tuin.

Voor Leeuwarden-Fryslân 2018 zal onze Chelsea Flower Show tuin opnieuw worden opgebouwd. We zoeken vrijwilligers die ons willen helpen bij dit bijzondere project.  

Learn more

Natural Forces – Dutch Design Week 2017

Farm of the World doet mee aan de Dutch Design Week 2017 in Eindhoven.

Learn more

Pop up tuin Schiedam

Voor Snapshot of a Larger Order heeft Farm of the World samen met Hans Engelbrecht een pop up tuin ontwikkeld op een braakliggend stuk grond in Schiedam.  

Learn more

Chelsea Flower Show 2016

Van 24 t/m 28 mei 2016 neemt Farm of the World deel aan de Chelsea Flower Show met de AKZONOBEL Honeysuckle Blue(s) Garden.

Learn more

Information

People

projectleider: Claudia Busson

partners

De Roode Ploeg, Harlingen
Bio bij Jansen, Leeuwarden
Prionatuinen, Schuinesloot

 

Contact

Voor meer informatie neem contact op met Claudia Busson: claudia@farmoftheworld.nl

Other Projects